• Mea Hana Mea Hana lole Lepili Pilikino
  • Nā mea hana lole haʻuki

Pehea e hoʻomaka ai e hoʻopilikino i kāu mau lole haʻuki ponoʻī?

ʻO nā lole haʻuki maʻamau e hiki iā ʻoe ke hana i kāu mau hoʻolālā kūʻokoʻa e hōʻike ana i kou ʻano pilikino.Eia kekahi, he ala maikaʻi loa ia e hoʻolaha ai i kāu hōʻailona a hui paha.

ʻO ka hui hoʻolālā o Minghang Garments e hōʻano hou i ka helu huahana i kēlā me kēia makahiki e like me nā ʻano hana a me nā ʻano i kūʻai hou ʻia e nā mea kūʻai aku kahiko.Maanei hiki iā ʻoe ke kiʻi i ka ʻike mua.

Hiki ke hoʻopau ʻia nā ʻāpana āpau ma ka pūnaewele a i ʻole i hui pū ʻia i kā mākou palena liʻiliʻi o 100pcs.
Eia kekahi, no nā huahana āpau, hāʻawi mākou i ʻekolu mau lawelawe:

① E koho i kā mākou papa inoa huahana

E koho i kāu mau ʻano punahele ma kā mākou papa inoa, e hōʻailona a hoʻopili iā lākou, a ua mākaukau ʻoe e kūʻai aku!I kēlā me kēia makahiki, hana mākou i nā noiʻi nui e pili ana i nā lole haʻuki a hoʻomohala i nā huahana e kūpono i nā ʻano a me nā kau kūpono.Hiki iā ʻoe ke hoʻohui a hoʻohālikelike i kēlā me kēia ʻano.Hiki iā ʻoe ke hoʻohui iā lākou me nā hoʻolālā maʻamau e hoʻomaikaʻi i kāu laina activewear.

② Loaʻa i kā lākou manaʻo hoʻolālā ponoʻī

Inā loaʻa iā ʻoe kāu manaʻo hoʻolālā ponoʻī, e hoʻomaopopo kā mākou hui ʻoihana i kāu manaʻo hoʻolālā, e ʻōlelo aku i ka hoʻolālā lole no ʻoe, e paipai i nā lole kūpono no ʻoe, e hoʻolālā i kāu logo kūikawā, a e nānā i nā kikoʻī o nā lole haʻuki i nā manawa he nui, e like me kou makemake. hana i ka huahana i pau.

③ Loaʻa i kāu brand kona mea hoʻolālā

Inā loaʻa i kāu hōʻailona kāna mea hoʻolālā lole haʻuki, a laila pono ʻoe e hāʻawi i nā pūʻolo loea a i ʻole nā ​​kiʻi kiʻi, ʻo kā mākou hana wale nō ke hoʻokō i ka hoʻolālā.ʻOiaʻiʻo, ma ke ʻano he mea hoʻolako, e hāʻawi pū mākou iā ʻoe i nā ʻōlelo aʻoaʻo hoʻolālā no ka hana ʻana i nā lole haʻuki, i hoʻokō ai ka huahana i hoʻopau ʻia i kāu makemake.

Hāʻawi ʻo Minghang Garments i nā ʻano koho like ʻole, e ʻae iā ʻoe e koho i kāu ʻano punahele a hoʻohui i kāu mau lepili ponoʻī a me ka hoʻopili.Inā loaʻa iā ʻoe kāu manaʻo hoʻolālā ponoʻī, e hana pū kā mākou hui ʻoihana me ʻoe e hoʻokō i kāu ʻike.E kelepona mai iā mākou i kēia manawa!

Nā kikoʻī pili:
ʻO Dongguan Minghang Garments Co., Ltd.
leka uila:kent@mhgarments.com


Ka manawa hoʻouna: Jan-22-2024