• Mea Hana Mea Hana lole Lepili Pilikino
  • Nā mea hana lole haʻuki

Pono no ke kauwela - 2 In-1 Pōkole ʻAlepa

ʻO ke kauwela ka manawa kūpono e puka i waho a e hoʻoikaika.Inā hauʻoli paha ʻoe i ka jogging, hiking, a i ʻole kaʻa kaʻa, hiki i ka loaʻa ʻana o ka mea pono ke hoʻololi i kāu hana a me ka leʻaleʻa.He mea pono e loaʻa i kahi ala pōkole 2-i-1 maikaʻi no nā ʻaʻahu kauwela o kēlā me kēia haʻuki.

1. Hāʻawi i ke kākoʻo, hiki ke maʻalahi, a me ka hanu.

Hana ʻia nā pōkole holo 2in1 me kahi lole ʻelua ʻāpana i loko o kahi pōkole hoʻopaʻa i loko a me kahi mīkini hanu waho a i ʻole ka lole maloʻo wikiwiki.Hāʻawi ka ʻeke pōkole i loko i ke kākoʻo a kōkua i ka hōʻemi ʻana i ka luhi o ka ʻiʻo, ʻoiai ka ʻaoʻao o waho e ʻae i ka ea e kaapuni a mālama iā ʻoe.

Hoʻolālā ʻia ka ʻaoʻao o waho o nā pōkole me nā perforations i ʻoki ʻia i ka laser e hōʻoluʻolu a hanu i nā pōkole i ka wā o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana e like me nā perforations e ʻae i ka ea e kaapuni i loko o ka lole.He mea koʻikoʻi kēia i ka wā e hoʻomaʻamaʻa ai ʻoe i nā kūlana wela a me ka haʻahaʻa, no ka mea, kōkua ia i ka pale ʻana i ke kūkulu ʻana a me ka wela.

nā pōkole haʻuki maʻamau me nā ʻeke
pōkole haʻuki maʻamau

2. Nā hiʻohiʻona he nui

Hoʻolako ʻia nā ʻeke pōkole i loko me nā ʻeke e mālama maʻalahi i nā mea liʻiliʻi e like me nā kī, kelepona kelepona, a i ʻole ke kālā.He mea maʻalahi kēia i ka mālama ʻana i kāu mau mea pono i ka wā e hoʻoikaika ai.

Hiki iā ʻoe ke kau i nā kāwele a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe, no laila hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo i kāu hoʻomaʻamaʻa me ka hopohopo ʻole e pili ana i ka lawe ʻana a i ʻole ka nalowale ʻana.Hiki iā ʻoe ke hoʻopili maʻalahi iā ia i kou kāʻei a ʻaʻole e nalowale i ka paʻa a i ʻole ke kūlana.

Loaʻa nā pōkole holo i nā ʻano kala a me nā nui, e maʻalahi ka loaʻa ʻana o ka ʻāpana kūpono e kūpono i kou ʻano a me kou pono.Inā he hui nui a ʻoihana liʻiliʻi paha ʻoe, hiki i kā mākou koho maʻamau ke hoʻokō i kāu mau pono.Kāhea iā mā˚oui kēia lā e kau i kāu kauoha a hoʻomaka e hoʻolālā i nā pōkole pōkole.

Nā kikoʻī pili:
ʻO Dongguan Minghang Garments Co., Ltd.
leka uila:kent@mhgarments.com


Ka manawa hoʻouna: Apr-28-2023